Как да закупя?

КАК ДА ЗАКУПЯ?

 

За да закупите продукт от нашия електронен магазин не е задължителна регистрация. 

Предимства за регистрираните потребители:

· не трябва да въвеждат информацията, необходима за реализиране на поръчката и доставката. Тя автоматично се зарежда от системата. В случай, че искат доставката да бъде извършена на различен от посочения в регистрацията адрес или да променят данните в някое от другите полета, могат свободно да го направят.

· имат възможност да следят направените от тях поръчки през предходните месеци.   

 

КАК ДА ПОРЪЧАМ?

 

1. Изберете продукт от нашия електронния магазин и натиснете бутонът „КУПИ”.  При натискане на бутона ще бъдете препратени към Вашата виртуална „КОЛИЧКА”. Имате възможност да прегледате продуктите, добавени във виртуалната кошница за покупки преди да завършите поръчката си, както и да промените броя на желаните от Вас продукти.

2. Проверете Вашата „КОЛИЧКА”, като обърнете внимание на отразените в нея:

Пълно описание на избрания/те продукт/и – снимка, наименование, цена, количество и брой.

Междинна сума – представлява сбора на стойностите на всички добавени в количката продукти.

Отстъпка  - ако е приложима такава

3.       Променете наличните продукти в „КОЛИЧКАТА”, ако е необходимо и поръчайте.

В „КОЛИЧКАТА” можете да извършвате следните промени:

Увеличаване или намаляване на  количеството на даден продукт – чрез изписване на желаната бройка в обозначения квадрат и натискане на бутон „ОБНОВИ”. В случай, че зададения от Вас брой надвишава наличното в момента количество, ще се появи прозорец с точната наличност или съобщение, че желаният от Вас брой надвишава наличния в момента. За да проверите възможността за доставка на останалите бройки, моля отправете запитване до нас на посочените форми за „КОНТАКТ”.

Изваждане на продукти от "КОЛИЧКАТА" - кликнете в квадратчето за изтриване и натиснете бутон „ОБНОВИ”.

Избор и добавяне на нов продукт в "КОЛИЧКАТА" - натиснете бутон „ПРОДЪЛЖИ ДА ПАЗАРУВАШ”.

4. За да се завършите поръчката е необходимо да натиснете бутонът „ПЛАЩАНЕ“ и да въведете доброволно следната информация: Име и фамилия, телефонен номер, адрес за доставка или адрес на офис на куриерска фирма, допълнителна информация за поръчката (в случай, че е необходима).

5.   Потвърдете и изпратете поръчката

6. Потвърдете, че сте запознати и сте съгласни с "Политика за защита на лични данни на "ЗВИ" ООД и с "Общите условия за използване на сайта"

7.   Проверете Вашия е-mail - при извършване на поръчка на него ще получите съобщение за приемането й.

 

Поръчаната Ви ще бъде доставена в опаковка, която предпазва бижутата от евентуален удар или одраскване по време на транспортирането им. Кутийката е съобразена с размера на бижутата и е подходяща, както за по-нататъшното им съхранение, така и за поднасянето им като подарък.