Доставка и плащане

ДОСТАВКА

 

Срокът за доставка на поръчаните от Вас продукти, зависи от тяхната наличност. Стандартният срок за доставка на налични продукти е до 7 работни дни.

Заявки се приемат и изпращат само на територията на Република България.

Поръчките се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, включително в почивните дни и в дните на официалните празници. За да се генерира поръчка през сайта, не е задължително регистрация. Поръчки, направени през почивни и празнични дни се обработват през първия следващ работен ден. Поръчки, направени след 15,00 ч. на съответния работен ден, се обработват на следващия работен ден.

При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката, клиентът ще бъде своевременно уведомен на посочения от него електронен адрес (и-мейл) или телефон.

 

Поръчките се изпращат чрез куриерска фирма с наложен платеж. Изпращаме нашите продукти с опция „Тест и преглед“. Преди да заплатите и получите поръчаният от Вас продукт, може да го прегледате и тествате. В случай, че не сте доволни от продукта, може да върнете същия, като заплатите само куриерската услуга.

 

ЦЕНА

 

Всички цени са посочени в български лева (BGN) и включват ДДС в размер на 20 % съгласно българското законодателство.

Указаните цени са за единична бройка или чифт, като в случай, че цената се отнася за чифт, е упоменато в профила на всеки продукт.

Цена е посочената в профила на всеки продукт и е видима и преди завършването на поръчката във виртуалната кошница за покупки. Цената на всеки продукт е валидна към момента на подаването на заявката за покупка.  Разходите за доставка на поръчаните продукти са за сметка на клиента, в случай, че изрично не е уговорено друго между страните.