ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНИ ПРОДУКТИ

 

Понякога в старанието си да зарадваме любим човек се чудим, дали подаръкът ще му допадне и ще удовлетвори неговия индивидуален вкус и стил. За това създадохме възможност всяко бижу, закупено от нас (чрез онлайн платформата или на място в нашите магазини) да може да бъде заменено за друго за същата или по-висока цена. Това може да се извърши както черз онлайн заявка, така и във физическите ни магазини, намиращи се в гр. Перник, ул. „Александър Батенберг“ 4/19 и гр. Перник, ул. „Благой Гебрев“ № 18

В случай, че искате да подмените закупеното от Вас бижу, следва да изпълните следните стъпки:

- Моля първо да се свържете с нас на телефон: 0895 75 34 55 или и-мейл: lubo_vasilev81@abv.bg

- Посочете трите си имена, номера и датата на Вашата поръчка;

- Опишете защо искате да върнете закупеното от Вас бижу:

·       Не Ви харесва;

·       Изглежда различно от снимката;

·       Изпратен Ви е модел, различен от поръчания от Вас (поръчката Ви е сбъркана);

·       Продуктът е повреден, с дефект – опишете как и кога сте установили за дефекта (повредата), както и в какво се състои същата;

·        Друго - моля опишете  го.

-        Не забравяйте да представите касовата бележка, когато искате подмяна на бижу или когато искате да върнете закупеното бижу.

След като сте се свързали с нашия екип и сте уточнили начина на връщане или подмяна на закупената стока, следва да опаковате грижливо продукта и да ни го изпратите с куриер, за Ваша сметка на адрес: гр. Перник, ул. „Благой Гебрев“ № 18. Може да замените стоката и на място в нашите магазини в гр. Перник, ул. „Александър Батенберг“ 4/19 и гр. Перник, ул. „Благой Гебрев“ № 18

 

В случай, че върнете закупено от нас бижу с куриер, без да сте се свързали с нашия екип, същото няма да бъде прието и пратката ще бъде върната обратно към Вас. Разходите за връщане и замяна на стоката са за сметка на клиента. Замяна и връщане на закупени продукти, изпратени за наша сметка, няма да бъдат приемани.

 

За да бъде върнато или заменено бижуто не трябва да бъде носено или да има следи от употреба, като надраскване, деформиране, липса на елементи, камъни и др., както и същото да бъде изпратено в оригиналната си опаковка.

 

Може да замените или върнете Вашето бижу в срок от 14 дни от направената покупка или ако същата е поръчана онлайн – 14 дни от датата, на която поръчката е получена от клиента, в оригиналната му опаковка и заедно с издадения касов бон.

 

„ЗВИ“ ООД си запазва правото да откаже замяната или връщането на закупен продукт, в случай, че не са изпълнени горните условия или продуктът е повреден, деформиран или липсват част от елементите му, както и ако не са спазени всички законови изисквания.